Ugrás a tartalomra
  • Üdvözöljük a Pécsi Tudományegyetem
    Humánpolitikai Igazgatóság
    portálján!

Rólunk

A Humánpolitikai Igazgatóság HR szakértői működésének három pillérét, a Személyügyi Szolgáltatási Osztály, a Személyi Juttatások Osztály és a HR Fejlesztési Osztály alkotja. Tevékenységei során, közel 60 fővel, ellátja az Egyetem működésével összefüggő, emberi erőforrás menedzsment, munkaügyi és bérszámfejtési, valamint a kapcsolódó nyilvántartási, adatszolgáltatási feladatokat. A Főosztály célja, a transzparens munkavállalói életút folyamatainak lefektetése, a teljesítmény- és karriermenedzsment, a munkaerő toborzási, kiválasztási, beillesztési funkciók standard alapokon nyugvó alkalmazása. A magas színvonalú, felelősségteljes támogatói hozzáállással, nagyfokú precizitással, a folyamatos fejlesztéssel, a stratégiai célokat fókuszban tartó tevékenységével, alapvetően járul hozzá a PTE szervezetfejlesztési elképzeléseihez. A Humánpolitikai Igazgatóság törekvése, a vonzó munkáltatói márka erősítése, intenzív hozzájárulása a kiszámítható, stabil és folyamatosan megújulni képes egyetemi működéshez.

HR Ügyintézőknek

Munkaköri Mátrix
Munkaköri mátrix megtekintése, letöltése
HR kézikönyv
HR kézikönyv megtekintése, letöltése
HR-DOCS
Be- és kilépő folyamat kezelő rendszer belépés és ismertető
IIG-HR
HR folyamatokat támogató rendszer belépés
Eseménynaptár
Havi események, feladatok, határidők ütemezése

Munkatársaknak

NexonPORT
Bérjegyzék megtekintése, munkaidő nyilvántartás
PTE a Családokért
Családi programok, rendezvények
Szociális juttatások
Szociális és jóléti juttatások dolgozóink számára
Partneri szolgáltatások
PTE partnerek szolgáltatásai a dolgozók számára
Karrier
PTE álláspályázati oldal, böngészés, jelentkezés

PTE a Családokért programok

Az összes esemény a PTE a Családokért oldalon tekinthető meg .
  Sportesemény
 
  7626 Pécs, Király u. 53.
  Kulturális program
 
  Pécs, Király u. 44. (Széchenyi Gimnázium előtt)
  Kulturális program
 
  7900 Szigetvár, Vár u. 19.
  Sportesemény
 
  7626 Pécs, Király u. 53.
  Kulturális program
 
  7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/B; Földszint „A” terem
  Sportesemény
 
  7626 Pécs, Király u. 53.

Dokumentumtár


A dokumentumtár megtekintéséhez bejelentkezés szükséges.
Kérjük jelentkezzen be EHA/Neptun kódjával. Belépés

Munkatárs és szolgáltatáskereső

Munkatárskereső

Szolgáltatáskereső

Szervezetünk

EGYED Mihály
igazgató
A Humánpolitikai Igazgatóság három osztályának professzionális HR szakmai működése magas színvonalon támogatja az Egyetem stratégiai céljainak elérését. A HR támogatás eszközrendszerének folyamatos fejlesztésével, előremutató, konstruktív javaslataival, hozzájárul a PTE szervezetfejlesztési elképzeléseihez. Feladatellátása során szakértői megoldásokat nyújt a munkaügy és bérszámfejtés, illetve a kapcsolódó tevékenységek tekintetében. Törekvése, a korszerű rendszerekben, transzparens folyamatokkal működő humánerőforrás-menedzsment megvalósítása, a teljesítmény- és karriermenedzsment feladatok optimalizálása, a munkaerő toborzással, a kiválasztással, beillesztéssel kapcsolatos tevékenységek kiszámítható, stabil működtetése.
Az igazgatóság munkatársai ›
FARKAS-GÁTI Anett
osztályvezető
Kreatív és innovatív tevékenységével közreműködik a PTE stratégiai elképzeléseinek megfelelő, a napjaink piaci elvárásaihoz illeszkedő HR stratégia kialakításában. Kidolgozza, bevezeti és katalizálja a modern HR folyamatokat, hozzájárulva a munkatársi elégedettség növeléséhez, s támogatva a PTE stratégiai céljainak elérését. Az Egyetem toborzási, kiválasztási és beillesztési folyamatainak fejlesztésével hozzájárul a PTE, mint vonzó munkáltatói márka, erősítéséhez. Az Egyetem még hatékonyabb és eredményesebb működéséhez hozzájáruló teljesítményértékelési rendszer fejlesztésében is aktív közreműködő. Célja a szervezeti kultúra dinamikus fejlesztése, a transzparens munkavállalói életút folyamatainak lefektetése, melyek a kiszámíthatóság és a lehetőségek láttatásán keresztül válnak a munkatársak számára, inspiratív, tudatos karriercéllá.
Az osztály munkatársai ›
FARAGÓ Bianka
osztályvezető
A PTE munkavállalói számára, teljeskörű személyügyi adminisztrációs tevékenysége keretében, ellátja a foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal összefüggő dokumentációkezelési (munkaszerződések, munkaköri leírások), nyilvántartási, s mindezek koordinációjára irányuló feladatokat. Feladatellátása során előkészíti és operatív résztvevőként megvalósítja az egyetemi szintű személyzeti intézkedéseket. Együttműködő, támogató partnerként kapcsolatot tart a munkavállalókkal, a munkaviszonyukat érintő kérdésekben, melynek során szem előtt tartja az egyetemi szintű eredményességet. Folyamatosan karbantartja a személyügyi nyilvántartó rendszer és bérszámfejtő rendszer adatait. A hatékony munkavégzés, gördülékeny együttműködés jegyében, működteti, irányítja a HR referensi rendszert.
Az osztály munkatársai ›
TEMESINÉ FORTVINGLER Ildikó
osztályvezető
Főfeladataként, megvalósítja a PTE bérszámfejtési folyamatait, melynek során szoros együttműködésben tevékenykedik a Személyügyi Szolgáltatások Osztállyal, illetve folyamatosan kapcsolatot tart valamennyi szervezeti egységgel. Tervezi, lebonyolítja a havi bérszámfejtési feladatokat, számfejti a rendszeres és nem rendszeres illetményeket, elkészíti az utalási állományokat. Számfejtési feladatain belül: mozgóbér (készenlét, ügyelet, túlmunka, műszakpótlék) számfejtését, távollétek rögzítését; letiltások, munkavállalói tartozások, illetményelőlegek kezelését, jövedelemigazolások kiállítását végzi. Adatszolgáltatási tevékenységet végez a hatóságok, a Kormányhivatal, a NAV, a nyugdíj- és egészségpénztárak, szakszervezetek, érdekképviseletek részére. Feladatkörébe tartozik a jóléti juttatások koordinációja (szülési segély, temetési segély, beiskolázási támogatás, táboroztatási támogatás, szociális segély, évvégi juttatás). Emellett koordinálja az egyéb juttatásokkal (utazási juttatások, munkaruha-juttatás, tanulmányi szerződések nyilvántartása) kapcsolatos feladatokat.
Az osztály munkatársai ›

Kapcsolat

Pécsi Tudományegyetem

Kancellária, Humánpolitikai Igazgatóság
 Cím
7633 Pécs
Szántó Kovács Jánus u. 1/b.
 Telefon
Titkárság
72 / 501-500 / 28701
4500
Munkavállalók száma
33
Partner szervezetek száma
45
Telephelyek száma
2200
Álláshirdetésekre jelentkezők száma évente