Önéletrajz beküldése a PTE Önéletrajz Adatbázisba

!   Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben meghirdetett álláspályázatunkra kíván elektronikusan jelentkezni azt az "Álláskeresőknek" menüpontban teheti meg.

Az alábbi űrlapon általános jelentkezést fogadunk, melyet Egyetemünk önéletrajz-adatbázisában helyezünk el.

Ezen az ürlapon keresztül lehetősége van önéletrajzának beküldésére, melyet - visszaigazolást követően - a PTE elektronikus önéletrajz adatbázisában helyezünk el. Ugyancsak itt kérheti a rendszerbe rögzített önéletrajzának cseréjét, kiegészítését, illetve törlését is.
Az Önéletrajz Adatbázisba bekerült jelentkezéseket 6 hónap időtartamra tesszük elérhetővé a hozzáférési jogosultsággal rendelkező felhasználóknak.

Önéletrajza beküldése mellett javasoljuk, hogy kövesse nyomon álláspályázatainkat is, és amennyiben az Ön számára megfelelő kiírást talál adja be oda is jelentkezését.

Kérjük, hogy minden esetben valós e-mail címet adjon meg, melyet gyakran használ, mert ezen az elérhetőségen fel fogjuk venni önnel a kapcsolatot, mely során egy linkre való kattintással meg kell erősítenie, hogy Ön küldte be a jelentkezést!

Javasoljuk, hogy önéletrajzát .pdf formátumban töltse fel, iskolai bizonyítványt ezen a felületen nem szükséges csatolnia.

Ebben a mezőben több végzettséget is megadhat, amely az álláskeresése szempontjából releváns.
Kérjük, hogy minden esetben valós e-mail címet adjon meg, melyet gyakran használ, mert ezen az elérhetőségen fel fogjuk venni önnel a kapcsolatot, mely során egy linkre való kattintással meg kell erősíteni, hogy Ön küldte be jelentkezést.
pl. 301234567 (a telefonszámot +36 és 06 nélkül adja meg)
Javasoljuk, hogy önéletrajzát .pdf formátumban töltse fel, iskolai bizonyítványt ezen a felületen nem szükséges csatolnia.
A fájlok mérete legfeljebb 3 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: jpg jpeg png pdf doc docx pptx xls xlsx zip.
A fájlok mérete legfeljebb 3 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf doc docx xls xlsx zip.
Ha jelenleg is ott dolgozik, hagyja üresen ezt a mezőt.