Általános igazgatóhelyettes

Pályázati azonosító: 
15135
Benyújtási határidő: 
péntek, 2018, november 30
Munkavégzés helye: 

Baranya megye, 7624 Pécs, Édesanyák útja 17.

Jelentkezés az álláspályázatra

Jelentkezését az alábbi űrlap kitöltésével küldheti be. Néhány esetben a pályázat kiírója kérheti, hogy a jelentkezést postai úton is be kell küldeni, ezért beküldés előtt figyelmesen olvassa el a benyújtás feltételeit.

A jelentkezés beküldése előtt célszerű ellenőrizni, hogy minden elvárt mellékletet csatolt-e. Mielőtt elküldi jelentkezését - ha szükséges törölheti - kicserélheti a már feltöltött dokumentumokat. *** Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az alábbi nyilatkozatok nem helyettesítik a pályázati kiírásban elvárt dokumentumokat. A kötelezően csatolandó mellékletek hiánya a pályázatból való kizárást eredményezheti. A feltölthető legnagyobb fájl méret 5 MB

Nyilvános álláspályázataink elsődlegesen a Közszolgálati Állásportálon (a továbbiakban: Közigállás) kerülnek publiklására, szövegeltérés esetén a Közigállás oldalán megjelent hirdetmény szövege az irányadó. A hirdetmény jelen oldalon publikált szövege tájékoztató jellegű.

A Pécsi Tudományegyetem  - mint álláspályázatot hirdető -  a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 18. § (1) bekezdés d) pontjában foglaltak szerint az álláspályázati jelentkezés keretében benyújtott személyes adatokat a pályázat elbírálásáig kezeli.